Hogyan? (Szabályzat)

 

A klubhelyiség használatára bárki jogosult, aki előzőleg jelzi ilyen irányú igényét a jelen oldalon vagy a klubhelyiségben található űrlapon, továbbá legkésőbb a helyszínen befizeti a helyiséghasználati díjat.

A helyiséghasználati díjról itt olvashattok: Jegyeink és bérleteink

A klubhelyiség rendeltetésszerű használatának biztosítása, rendjének megőrzése, állapotának fenntartása és tisztántartása minden használó feladata. Ennek következménye, hogy a klubhelyiséget használat után annak használói olyan állapotban adják át, amilyen állapotban átvették (felseperve, felmosva, elmosogatva, tiszta mikrohullámú sütővel, szemetesbe gyűjtött szeméttel).

A klubhelyiségben szelektíven gyűjtjük a hulladékot.

A helyiségek használata során mindenkinek be kell tartani az alapvető munka- és tűzvédelmi előírásokat. Amennyiben a klubhelyiség használata során bármilyen műszaki hiba lép fel, azt haladéktalanul jelezni kell a fenntartó felé.

A klubhelyiségből való távozáskor a klubhelyiséget zárni kell.

Dohányozni a klubhelyiségben és 5 méteres körzetében tilos.

A klubhelyiség polcain található könyvek, dobókockák és kiegészítők (térképek, paraván, figurák stb.) a klubban korlátozás nélkül, minden vendég számára használhatók, de a klubhelyiségből nem vihetők.

 

A klubhelyiség minden használatakor egy személy, az adott társaság képviseletében az aláírásával igazolja, hogy jelen szabályzatot megismerte és elfogadja magára vonatkozónak.