Kik? (A Mentálcsavarról)

A debreceni Mentálcsavar Klub egy elsősorban fiatalokkal és fiatalokért működő ifjúsági szervezet, melynek legfőbb célja az ifjúság szerepjátékon – és más, szórakoztató tevékenységeken – keresztül való összefogása és közösségbe szervezése. A klub emellett jótékonysági tevékenységet és önkéntes munkát is végez.

Történet

Az ötlet a debreceni Mentálcsavar Találkozó, egy szerepjáték-verseny előszöri megrendezésétől, 2006 áprilisától fogva létezik, ám gyakorlati megvalósítására egy teljes évet várnunk kellett. Ekkorra alakult ki az a biztos mag, mely az egyre gyakoribbá váló versenyek mellett a táborokra és másféle közösségi programokra is biztonsággal várható volt – s amely máig a baráti kör gerincét alkotja. 2009-re kezdett kialakulni a klub országos híre, mellyel párhuzamosan átalakult a belső szerkezete is. Így alakult ki a Mentálcsavar korai időket jellemző belső szerkezete: az elnökség illetve a rendes, a pártoló és a tiszteletbeli tagok összessége.

Napjainkban ettől a formától már elszakadtunk; szorosan vett klubtagság helyett tevékenységünket folyamatosan véleményező, kedvelő és támogató, rendezvényeinket rendszeresen látogató érdeklődőkkel együttműködve munkálkodunk. Rengeteg segítséget, támogatást és biztatást köszönhetünk nekik és hosszútávú partnereinknek is (ezúton köszönjük Nektek! :) ).

Tevékenységek

Megalakulásunk óta folyamatosan bővülő tevékenységeink között még mindig kiemelt szerepet kap a szerepjáték, melynek jegyében az év szinte minden hónapjában szervezünk valamilyen rendezvényt Debrecenben.

Bővebben lásd a Mentálcsavar Klub honlapját!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet